prijetno popestril prednovoletni čas. Nekaj najbolj znanih pesmi različnih zvrsti je z orkestrom zapela Katja Rihter, kot solistka ali v duetu s Strnadom. Z orkestrom pa sta zapela tudi združena šolski otroški in mladinski pevski zbor OŠ Bizeljsko, ki ju je na skupen nastopi pripravil Vilko Urek.

 

Mladi se niso prvič srečali z orkestrom, saj so junija letos v Mariboru prepevali z mladimi iz vse Slovenije na Zborovskem BUM-u, na katerem je ob spremljavi Big Banda Orkestra Slovenske vojske skupaj zapelo okoli 5000 osnovnošolcev.

S. Vahtarić

 

Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji Big Band Slovenske vojske z našimi šolarji