Leto je okoli in tradicionalno Martinovanje na Bizeljskem je ponovno tu!

Letošnje Martinovanje bo še večje in bo trajalo skozi celoten teden.

Začnemo v soboto 7.11.2015 s tradicionalno, že 11. veliko veselico v centru Bizeljskega pod velikim ogrevanim šotorom, kjer vas bodo vrteli in na nogah držali vedno odlični Ansambel Hervol, ki najrajši igrajo na Bizeljskem, ravno zaradi vzdušja. Izbrali bomo tudi novo vinsko kraljico Bizeljskega in s tradicionalnim krstom mošt spremenili v vino.

Nato nadaljujemo v ponedeljek 9.11., ko bo Športno društvo Bizeljsko pripravilo mini nogometni turnir za naše najmlajše.

V sredo, 11.11. se bo v sklopu Krajevnega praznika Bizeljsko odvijala tudi Martinova tržnica, na kateri bo moč preizkušati Bizeljske dobrote, ki segajo od buteljčnih vin, medu, pa vse do Bizeljskega ajdovega kolača. Vse dobrote na tržnici se lahko tudi kupi.

Da bomo Martinovanje tudi zaključili kot se spodobi, vas v petek 13.11. vabimo na PETKOVO PUMPO v sodelovanju z Radio Veseljak – radio z nasmehom in Radio Aktual, ki bodo poskrbeli za malce hitrejše domače plesne ritme. Javljanje bo direktno v studio, zato bomo poskrbeli za čimboljše vzdušje, da bo taprava veselica!

Vabljeni vsi ljudje dobre volje, da skupaj nazdravimo novemu Bizeljčanu PTP, odličnemu letniku 2015.