zgodba iz vsakdanjega življenja z vsemi tegobami in radostmi, ki jih prinaša čas, ko je potrebno predati svoje življenjsko delo na kmetiji mlajšemu rodu.

 

SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI Dramska skupina, v kateri igra tudi večina članov družine avtorice Ivane Zupančič, je navdušenim gledalcem izvirno predstavila zgodbo pišečkega sina, ki na kmetijo svojih staršev pripelje svojo družino iz mesta. Poleg velike spremembe življenjskega okolja, ki pesti snaho in eno od hčera ob prihodu na deželo se situacija še bolj zaplete ob ideji, da naj starša takoj prepišeta kmetijo na mlade. Ob tem se pojavijo čustva in strah za preživetje, ki jih poskuša tašča rešiti na svoj način. Na koncu se situacija srečno razplete s presenečenjem in praznovanjem petdesetletnice poroke.

 

B. Brečko

 

SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI SVET PA SE VRTI, ČE SI, AL' ČE TE NI