visokem jubileju.

 

Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Najprej je slavljenki čestitala Zdenka Kramar, vodja doma upokojencev, med gosti pa župan občine Brežice Ivan Molan, predsednik Zveze borcev Brežice Stane Preskar in predstavniki Bizeljskega: predsednik Sveta krajevne skupnosti Franc Kelher, predsednica Krajevne organizacije Rdečega križa Bizeljsko Mira Rajterič, predsednik Društva izgnancev in Društva upokojencev Bizeljsko Rok Kržan in Martin Najger.

V imenu našega portala bizeljsko.si je slavljenki čestital naš član Branko Brečko in ji ob tej priložnosti podaril svojo knjigo Živi svet Vrbine, s katero ji želi popestriti dneve.

Po svečani zdravici je slavljenka sama zapela pesem Prav lepa je bizeljska fara, z veseljem pa so ji pritegnili tudi vsi prisotni, a ta pesem ni bila edina, ki se je tako lepo ujela s trenutkom slavljenja visokega jubileja. Prijetno vzdušje je bogatila odlična harmonikarka, ki je povabila na ples tudi župana, ki se je veselo zavrtel z našo stoletnico.

 

B. Brečko

 

 

Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl Stoletnica Bizeljanke Marije Gregl