V soboto sta Vesna in Herman Kunej na javni vaji z glasbeno skupino Venus  v nabito polni dvorani zadružnega doma Bizeljsko domači publiki pripravila izjemno lep večer. Pesmi, ki jih poznamo tudi z naših mladih let in smo jih nič kolikokrat prepevali ob raznih priložnostih, so dobile poseben čar v dvorani s čudovito akustiko. Skoraj vsi člani skupine so nastopili tudi kot solisti, največkrat pa smo uživali ob  Vesninem in Sonjinem petju, ki smo jih nagradili z gromkimi aplavzi.Vesno že dolgo poznamo kot izvrstno pevko, tokrat pa sta se tudi skupaj s Hermanom, ki  je bil že v mladosti glasbenik, odlično izkazala.

Odmor so odlično popestrile Anitine Mravljice ob spremljavi mladih citrark Anamarije in Eme Agnič, kitaristke Vite Stermecki in Tjaše Antolovič s tamburico ter z izjemnim mladim pevcem Mihom Zagmajstrom, ki so s pesmima En poljub in Tebi ogreli srca in dlani gledalcev v dvorani.

V drugem delu vaj smo prisluhnili francoskim in domačim šansonom, ki so jih nekoč izvajali znani tuji in domači pevci in bili prijetno presenečeni ob izvajanju te lepe glasbene zvrsti.

Vsem nastopajočim se je prisrčno zahvalila in jih priložnostno obdarila predsednica Krajevne skupnosti Bizeljsko in hkrati predsednica Turističnega društva, ki je organiziralo ta glasbeni večer, Mateja Kmetič. Posebno zahvalo in darilo – violinski ključ iz  pletenega testa, ki ga je za to priložnost izdelala Lea Babič, pa je za spomin na ta čudovit večer prejela Vesna.

Turistično društvo je poskrbelo tudi za prigrizke, posladke in pijačo, ob katerih so se pogovorili in poveselili vsi udeleženci večera.

Iskrene čestitke za prelep večer vsem nastopajočim!

VIDEOPOSNETEK:  Klik za povezavo

Video: Videokom Brežice

Branko Brečko