Spoštovani!

Društvo vinogradnikov Bizeljsko je dne 17. 3. 2016 pod okriljem Praznika vin na Bizeljskem izvedlo tradicionalno ocenjevanje vin na Bizeljskem. Na ocenjevanje so vinogradniki prinesli kar 173 vzorcev vin. Vzorce sta ocenjevali dve komisiji, komisiji A je predsedoval dr. Mojmir Wondra, člani pa so bili sledeči; mag. Janez Istenič, Simon Varlec, Andrej Berkovič in Aleš Balon. Komisiji B je predsedoval Janez Šekoranja, člani komisije pa so bili: Ivanka Badovinac, Milena Rožman, Miha Balon in Ivan Zagmajster. Ocenjevalni komisiji sta ugotovili in potrdili izjemen letnik vin 2015, kot tudi izjemno kvaliteto starejših, arhivskih vin.

Zaključna prireditev bo v soboto, 30. 4. 2016, v Zadružnem domu na Bizeljskem, na kateri bomo podelili priznanja za ocenjena vina in gostili lokalne vinske kraljice Slovenije. Za dobro razpoloženje bo poskrbel ansambel Potep in kulturni program domačinov.

Veseli smo, da bomo na zaključni prireditvi svečano razvili društveni prapor. Prapor društva bo naš simbol, ki bo članicam in članom v ponos in bo še bolj krepil zavedanje in pripadnost društvu vinogradnikov Bizeljsko. Izdelava prapora pomeni za nas velik finančni zalogaj, zato Vas naprošamo, da nam pomagate na način, da s svojimi donacijami prispevate k nakupu:

– Žebljičkov za prapor     15,00 €
– Traka za prapor           100,00 €
– Botrstvo za prapor      (po vaših zmožnostih)

Po izvedenem ocenjevanju bomo izdelali Bilten ocenjevanja vin na Bizeljskem 2016. Zato Vas vljudno vabimo k sodelovanju in Vas prosimo za finančno pomoč, mi pa bomo poskrbeli, da bo Vaš prostor za promocijo zagotovljen v Biltenu 2016.

Cena zakupa oglasnega prostora v Biltenu ocenjevanja vin na Bizeljskem 2016:

– Cela stran            100,00 €
– Polovica strani     50,00 €   – 1/4 strani              30,00 €

V kolikor bi nam želeli finančno pomagati pri izvedbi ocenjevanja s prispevkom za prapor ali za bilten prosimo, da Vaš prispevek nakažete na tekoči račun društva do 15. 4. 2016 na:
TRR: DBS  19920-5004826388 (pri plačilu navedite namen: donacija za prapor ali bilten). Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte na 031-362-284.
Vaš logotip podjetja/znamko, prosim pošljite po e-pošti na naslov bitisk@gmail.com, da Vas lahko vključimo v Bilten.

Za kakršnokoli donacijo ali sponzorstvo se Vam že v naprej zahvaljujemo!

S spoštovanjem, predsednik društva vinogradnikov Bizeljsko, Blaž Zagmajster