sejem, kjer so predstavili svoje izdelke lokalni proizvajalci, rokodelci in vinarji, na prireditvi pa so sodelovali tudi vinska kraljica Slovenije Martina Baškovič, člani Evropskega reda vitezov vina – Konzulata za Slovenijo, nekaj pevskih zborov in pevka Nuša Derenda, v multimedijski sobi pa je bilo predavanje o vinorodnem območju Posavje in  film o Posavju.

Odprtje mestne hiše v Brežicah Prireditev je povezovala Jasna Kuljaj. V mestni hiši je ob Turistično informacijskem centru zaživela tudi vinoteka in prodajalna lokalnih izdelkov, kjer se predstavljajo tudi vinogradniki, pridelovalci zdrave hrane in rokodelci Bizeljskega s svojimi proizvodi. S tem naj bi izkoristili svojo poslovno priložnost in poleg promocije ter prodaje svojih izdelkov naredili tudi veliko za promocijo Brežic in Posavja.

B. Brečko
Foto: L. Babič, B. Brečko

Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah Odprtje mestne hiše v Brežicah