ki je za svoje fotografije prejel že več pohval in nagrad. Z njimi sodeluje na okroglih mizah in jih predstavlja v šolah, objavlja v raznih revijah in publikacijah.

 

Ob slovenskem kulturnem prazniku V utemeljitvi priznanja so bile posebej izpostavljene njegove tri samostojne razstave pod skupnim naslovom »Stavbna dediščina« na katerih je predstavil mnoge detajle arhitekturne dediščine, ki jih je našel ravno na Bizeljskem in površni opazovalci sploh nismo opazili njih lepote, dokler nas nanje ni opozoril. Sodeloval je z Marijo Sušnik pri izdaji knjig Rastline moje mladosti in Drevesa Bizeljskega, prav tako je bil soavtor in pobudnik razstave »Stari hrami na Bizeljskem«. Na sprehodih po bizeljskih gričih opozarja na redke in zanimive rastline, ki rastejo tod, skozi svoje tretje oko pa spremlja tudi številne prireditve v našem kraju.

 

Uredništvo

 

Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku Ob slovenskem kulturnem prazniku