je bila investicija v vrednosti okoli 70.000€ realizirana s pomočjo sredstev brežiške občine, KS Bizeljsko in prispevkom tamkajšnjih krajanov.

 

Brežiški župan Ivan Molan pa je povedal, da kljub težkim časom, še vedno najdejo sredstva tudi za podeželje in manjše cestne odseke, napovedal je tudi skorajšnjo obnovo stare šole, kjer je sedež KS in društev na Bizeljskem. Ob tem je še povedal, da na občini skrbe za približno enakomernost razpršenost manjših in večjih investicij po podeželju celotne občine. Da bi se vsi varno vozili je s prošnjo in blagoslovom zaželel domači župnik Vlado Leskovar. Kot se spodobi v naših krajih je sledil veseli zaključek in druženje krajanov.

 

Davor A. Lipej
Foto: L. Babič

 

{youtube}dvranWKdKdw{/youtube}

 

Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu Nova cesta v Lipovcu