od nekaj najmlajših, do večine šolarjev ter prostovoljcev in nekaj mamic.

Delavnica adventnih venčkov Izdelovali so venčke iz zelenja, ki so ga priskrbeli prostovoljci, na voljo pa je bilo tudi kar nekaj okrasja. Venčke so lahko odnesli domov, veliko pa so jih pripravili za prodajo pri jutrišnji prvi adventni maši. Izkupiček bo šel za Karitas, ki je minuli teden izvedla že 14. tradicionalni dobrodelni koncert.

Delavnica v razstavni sobi v župnišču farne cerkve Sv. Lovrenca je bila polna prizadevnih udeležencev, ki so jih pogostili s piškoti in čajem.

S. Vahtarić

Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov Delavnica adventnih venčkov