obremenjevanje našega okolja s svečami se na Bizeljskem še ni veliko poznalo, da bi obiskovalci grobov opazno manj prižigali sveče, kot znak pozornosti in spomina na umrle.

 

 

Dan spomina na mrtve na Bizeljskem

Morda bo to v prihodnje drugače, tako kot bo morda v prihodnje tudi drugače, da ne bo tako Bizeljsko, kot tudi ostala pokopališča samevala skozi vseh 364 dni, le izjemno oživela na dan spomina. V krajšem priložnostnem programu so pred spomenikom padlim na bizeljskem pokopališču nekaj pesmi zapeli člani moškega pevskega zbora Bizeljsko, pred mikrofonom so pa nstopili tudi učenci bizeljske osnovne šole. O tem , daje bilo letos izjemno toplo, sončno in prijetno vreme tudi za srečanje svojcev in obujanje spominov pa je že razvidno tudi iz fotografij.

 

D. A. Lipej

 

Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem Dan spomina na mrtve na Bizeljskem