Teden Karitas letos poteka od 22. do 29. novembra. V sklopu tega tedna župnijska Karitas Bizeljsko – Kapele organizira dobrodelni koncert, ki bo v nedeljo, 22. novembra 2015 ob 15. uri v dvorani zadružnega doma na Bizeljskem.

Na koncertu bodo nastopili: Bojana, Karla in Vita, cerkveni pevski zbor Bizeljsko, učenci OŠ Bizeljsko, ženski pevski zbor Barbara Globoko, Anton Jagodič, ženski pevski zbor Orlica Pišece, Bizeljski ljudski pevci, ženski pevski zbor Mravljice Bizeljsko, Ana in Janja Travnikar, moški pevski zbor Bizeljsko, družina Zagmajster, folklorna skupina društva upokojencev Brežice, ansambel Vižarji ter Brigita Šuler. Vsi prispevki zbrani na koncertu bodo namenjeni za pomoči najbolj potrebne v župnijah Bizeljsko in Kapele.

Gospodinje naprošajo, da spečejo nekaj peciva in ga v nedeljo dopoldne prinesejo v avlo zadružnega doma na Bizeljskem, da se bodo vsi obiskovalci po koncertu zadržali v druženju ob kozarčku in pecivu. Pred in po koncertu bo možno kupiti adventne venčke in druge adventne ter božične spominke.

Pridite in pokažite, da Vam ni vseeno za ljudi v stiski.

Vljudno vabljeni!

Župnijska Karitas Bizeljsko – Kapele