4. razstava božičnih piškotov Njenemu povabilu k razstavi dobrot se je odzvalo skupaj 12 gospodinj in en gospod. Pripravili so kar 33 vrst piškotov, kar precej jih vsako leto prispeva sama Suzana, ki ji priprava vzame kar nekaj dni pred božičem, pri tem pa se potrudi, da so sestavine čim bolj raznovrstne. 
Za praznično vzdušje so poskrbele pevke dekliškega pevskega zbora iz Bistrice ob Sotli pod vodstvom Metode Denžič, na citrah Blanka Stermecki, zapela sta brata Miha in Marko Zagmajster.

Domitrovičeva se je zahvalila vsem razstavljavcem peciva z lončnicami, enako posameznicam, ki so pomagale pri postaviti razstave. V sklopu razstave piškotov so pripravili tudi mini božični sejem. S slikami in izdelki sta se predstavili Kristina Bevc z znamko Pronima Art in Slavica Žertuš z okrasnimi predmeti, s katerimi je okrasila tudi vrečke piškotov za prodajo ter izdelala vse napise sodelujočih, pa tudi Katarina Zagmajster ter Lea Babič z medenimi jaslicami.

Društvo ljubiteljev Bizeljčana je obiskovalce postreglo z žlahtno kapljico in božičnim čajem, po otvoritvi pa so obiskovalci lahko poskusili vse razstavljene piškote. Prireditev poteka v okviru Društva ljubiteljev Bizeljčana, podprta je s strani Občine Brežice. Nekaj receptov lahko najdete na Suzaninem blogu »Pogle v moj šporhet«, nekaj pa so jih obiskovalci dobili tudi na prireditvi.

S. Vahrtarić
Video: Davor A. Lipej

{vimeo}56193460{/vimeo}

4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov 4. razstava božičnih piškotov