bratoma Zagmajster, Vokalna skupina Barbara iz Globokega, sestri Agnič na citrah, kvartet Jarica iz Sevnice, Luksuz banda iz Dobove, Ženski zbor Orlica Pišece, Moški pevski zbor Bizeljsko, kvintet Naokrog ter Brigita Šuler, ki je tudi letos k sodelovanju povabila šolski mladinski pevski zbor, ob lanski Podajmo svojo dlan pa je skupaj z zborom premierno izvedla še eno skladbo.

 

Zbrane so pozdravili vodja organizacije Andreja Špeljak, domači župnik Vlado Leskovar, v odsotnosti vodje Škofijske Karitas Celje Roka Metličarja je zbrane nagovorila njegova sodelavka Barbara Godler.

 

Župnijska Karitas je s tradicionalnim dobrodelnim koncertom zbirala sredstva, ki jih namenjajo za lajšanje stiske najbolj potrebnim. S prostovoljnimi prispevki namesto vstopnine so zbrali 893 evrov, z istim namenom so prodajali tudi adventne venčke po koncertu.
Po koncertu so zbrane povabili še k druženju žlahtni domači kapljici in dobrotah pridnih gospodinj in članic društva kmetic.

 

S. Vahtarić

Foto: L. Babič, B. Brečko
Video: Davor A. Lipej

 

Več fotografij se nahaja na FOTOGALERIJI.

 

{vimeo}80213173{/vimeo}

 

Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Bizeljsko